Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORTEN

Η NORTEN δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών καθώς και στη μαζική εστίαση από το 1960! Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τετρ.μέτρων και σε μια έκταση 8 στρεμμάτων περίπου στην Κατερίνη διαθέτει όλες τις σύγχρονες μηχανές ψηφιακής καθοδήγησης όπου τις επιτρέπουν την παραγωγή προιόντων υψηλής αισθητικής και ακρίβειας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της ,που αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες στην τεχνογνωσία της ψύξης,εγγυάται την άρτια κατασκευή των προιόντων της.Απόδειξη της άρτιας κατασκευαστικής και διοικητικής της οργάνωσης είναι και η πιστοποίηση των προιόντων της με ISO 9001:2000 (DEKRA certification).

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORTEN
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORTEN

Συνεπής στις απαιτήσεις της εποχής και στην εξέλιξη του κλάδου της, η NORTEN προχώρησε και στην ανανέωση της γκάμα της με την κατασκευή νέων προιόντων εστίασης (grill υγραερίου,φριτέζες ηλεκτρικές,hatcon,ψησταριές καρβούνου). Σε συνδυασμό όλων αυτών και με εισαγωγές από οίκους του εξωτερικού τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής και Κίνας,είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πλέον απαιτητικού πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORTEN
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NORTEN

Σε πείσμα της παγκόσμιας προόδου παραμένουμε στην διάθεση των προιόντων μας τόσο στην Ελληνική επικράτεια όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Αυστρία, Ολλανδία.

Σε μας μπορείτε να απευθυνθείτε με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας!

Με εκτίμηση

Γκιμπριξής Κυριάκος-Κωνσταντίνος-Ιωάννης